Friday, December 14, 2012

Pembukaan Booth Chake Al-Hafiz

Pada 8 & 9 Disember lepas, kami telah berjaya membuka booth Chake Al-Hafiz di Astaka Taman Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur. Pembukaan booth Chake Al-Hafiz disana adalah sempena Karnival Usahawan yg dianjurkan oleh pelajar UKM Kuala Lumpur.. Alhamdulillah, jualan minichakes semuanya habis dan paaaling best skali, kami peroleh kawan2 baru dan pengalaman dan ilmu baru.
Terdapat Minichake perisa Blueberry Strawberry dan Oreo yg dijual disana dan juga tambahan menu EXCLUSIVE iaitu DURIAN CREPE!! Durian Crepe saaangat attractive dan ssseedaapp sampaikan jualan Durian Crepe habis tak sampai 3 jam. SANGAT MENAKJUBKAN..MasyaAllah ^_^
This is the look at the beginning of the day.

Tuesday, July 31, 2012

Online Shopping Cart is coming soon

With online shopping, you can buy chakes easier.. InshaAllah you will like it ^_^

Monday, May 14, 2012

OMG! PROMOSI !! Bia betul !!?

Setelah sekian lama mencari akses account blog saya, akhirnya dapat juge masuk utk ditambah dan dijana segala update dlm perniagaan Chake Al-Hafiz.. hehe.. OK, buat mase ni ada banyak perkembangan yg saya ingin share tp secara ansuran.. Harga sudah diperbaharui serta wajah juge diperbaharui.. sekarang saya ingin melancarkan promosi istimewa hari guru
sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di:- H/phone:012 786 3103 facebook:www.facebook.com/mohamadamirulhafiz email: chakealhafiz@yahoo.com

Sunday, October 30, 2011

NEW** flavour and UPGRADES~

Setelah diberi peluang ketika cuti semester ni, alhamdulillah sy dpt bikin kek prisa BARU!! cheesecake ini dinamakan CHOCOCHAKE!!(bunyi mcm milkshake kan?)





DEKORASI!!(limited edition)

alhamdulillah, perniagaan smakin diketahui, maka penambahbaikan perlu dilakukan skali..

dekorasi yg mampu ku lakukan, ternyata memuaskan hati.. lebih2 lagi saya x ada guru dekorasi kek camni, gune logik akal je haa.. maaf la kalau mngecewakan..hihi




cantik x?? (bg saya, ni cantik, tp masih boleh diperbaiki)

Saturday, June 4, 2011

Cheese..chakes

Cheese..chakes


Click above link to access more Chake Pictures ^_^